Har lite tråkigt just nu..




Cute? haha!


Hemma + film!

Jahap, det blev inte att gå ut idag, fyfan kände jag bara, det regnar ju bara hela jävla tiden! Haha, så istället låg jag hemma med felicia och kollade på film.. helt okej! :) Aja, nu har felicia åkt hem, och jag har bestället en kebab pizza, det sitter inte fel hehe :)! Tjock som jag är! ;)

Föressten! Nu funkar min webcam igen! :D


Godmorgon!

Godmorgon på er! Vaknade för inte alls längesen hehe, och snart ska jag och felicia laga mat och efter det börja fixa oss för att dra ut! :) Well, senare lägger jag även upp ett video inlägg tänkte jag! Puss!


En go bild på mig och felicia som togs igår innan vi drog ut i spöregnet! -.- ;)


26 grader !?

Hm.. är detta en myt eller ren sanning? 
Hört från massa att det tydligen ska bli 26 grader i skuggan nästa helg ?! Visst haha, det är ett bra tag kvart, men också ett bra tecken på att sommaren börjar närma sig, right? ;)

Gilla stort :D


Mitt minne asså...

Ärligt talat, jag vet att jag är skitdålig på att blogga, men vafan allt typ hindrar mig! Ödet eller nått.

Ni vet precis när jag hade skrivit att jag skulle komma igång med bloggen igen?
Då hade jag hastigt och lustigt glömt av lösenordet till min blogg, och det vet skitkrångligt att fixa ett nytt, för det hände massa och blablaablaaa!

Men skitsamma! Det ordnade sig i slutändan! ;)

Hm aaa. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, softat för det mesta, hehe.
Fredag imorgon också! Skitskönt! sen har jag bara fem skoldagar kvar (tror jag, om man räknar bort dem lediga dagarna) Fyfaaan vad skönt säger jag bara!

Well well, nu ska jag kolla klart slutet på Bigbrother, inte för att det händer så mycket i huset, jävligt lamt har det blivit måste jag säga, men ändå kollar jag haha. Haha, irriterar mig som fan på vissa personer. Typ Sara liksom, en jobbig liten sak som surar hela tiden, falsk och bara allmänt jobbig, kan hon bara inte åka ut så man slipper irritera sig så grovt !? :( Iaf, om ni ville veta så är självklart Christian min lilla favorit! Så jävla go!

Aja, puss!


Black eyed peas









Detta är en riktigt bra låt som Black Eyed Peas gjort! Lyssnat på den flera dagar i rad nu. Jävla drog säger jag bara! Älska den!


Chillar i skolan!

Hola hehe..
Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett bra jävla tag nu! Men det har vart ganska mycket nu på sistonde. Aja, well, nu blir de t väl bara att komma igång igen! ;)

Well, vi hörs sen!


20+ grader!

Hey!

Vaknade för inte så länge sen. Så gick jag ut på balkongen och solade en stund heheh..ganska skönt faktiskt, med tanke på att det är 20+ grader ute! Fyfan vad skönt! Riktig sommar värme. Men Iallafall, nu funderar jag på att dra ner till pizzerian och köpa en pizza, för jag är så sjukt hungerkåt på det just nu :( så det ska jag nog köpa...
hehe
puss


@Hos olivia

Hellu. Sitter hemma hos olivia just nu. Skulle egentligen dra till skolan, men kännde att det var lite onödigt, hehe.
Iaf, jag ska bara fixa klart mig, sedan ska vi dra in till stan. Senare på kvällen blir det fiesta :) haha! Fan vilken tur jag har säger jag bara, jag har inte ens ont i halsen längre, känner mig helt frisk typ! Perfekt till fredag! ;) hihi.

Well, så här ser jag ut just nu..

00
0

Dock inte fixat klart mig riktgit en, hehe.

puss!


Godmorgon!

Hej hehe!
Vaknade för typ en sekund sen, hehe! Aja, idag har jag inte heller gått till skolan, fast funderar på att gå till skolan snart ändå. Eftersom att jag faktiskt känner mig mycket friskare! :)

Well, vi hörs senare! Love!


Kvällspromenad...

Hey hey.

Usch, som jag sa innan, fyfan vad tråkigt det är atts itta inne hela dan! Nu har jag ju suttit här inne i flera dagar. usch. Iaf, nu ska jag ut och träffa Olivia och ta en kvällspromenad som vi brukar göra, hehe! Känner också att jag behöver komma ut, jag menar, jag mår inte bättre av att sitta här inne!? ;)

Hehe, tänkte jag kanske kunde videoblogga nu när jag ska ut, varför inte liksom? så, får väl se om jag lägger upp någon video blogg eller inte! :)

Well, vi hörs sen!


För en öppen blick!


När du sminkar dina ögon, använd då en svart kajalpenna/eyeliner längst ut på ögonlocket, och en liten bit utanför ögat. Allttså, istället för att ha kajal eller eyeliner, ända längst in från ögat, till ögonlocketsslut, så tar du bara på lite mindre än halv ögonlocket. Detta gör alltså så att du får en mer öppen och intensiv blick!


Åh..jag har inget socialt liv.

Asså nej! Jag orkar inte sitta inne längre.
Idag har jag suttit inne hela dagen och glott solsidan, både sessong 1 och 2. Ärligt talat, mitt sociala liv blåster typ bort eller någonting så fort jag blir sjuk. Fyfan vad tröttsamt detta är. Well, jag får väl så ut.


stackars mig..:(



Rimmligt!


... att fyra av fem tjejer tycker att killen ska ta initiativet när det gäller raggning
- kan stämma! ;)

... att var tionde europé är skapt i en IKEA-säng

... att under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar? till exempel genom att ta i dörrhandtag.

 Hehe, lite intressant :D


Fråga på!





Så, fråga på nu! ;)

Tänkte att jag avslutar den någon gång imorgon! Så det finns gott om tid!


Morning morning!

Godmorgon på er!
Jaha, då var man hemma från skolan idag också, för att man mår dåligt. Haha, kul att det är fredag imorgon också, antagligen blir det inget festande för mig denna helgen. Tror faktist jag ska på bio istället...Lite mysigt! :)

Well, hörs sen, puss!




Godnatt! ♥

Haha, är svin trött, måste verkligen lägga mig nu, även fast klockan inte är speciellt mycket, och jag har inte ens skola imorgon, så känner jag ändå att det skulle vara skönt att lägga sig och kolla på en film! :)

Detta är sista inlägget idag! Men självklart så uppdaterar jag mera imorgon. Tänkte även att jag kanske kunna dra till med en frågestund imorgon, skulle kanske sitta bra? :D Well, får se! Natti! ♥




Länk byte!

Tycker ni borde kolla in Assems blogg, riktigt bra och riktigt se värd säger jag bara! ;)
www.lifeofasuperstar.blogg.se




För fylliga ögonfransar!



Det är många tjejer som vill ha riktgit fylliga och vackra ögonfransar, men frågan är ju bara hur man får dom riktigt tjocka och fina ut, men utan klumpar. Jo, efter den första påstrykningen av mascaran, så duttar du på ett tunt lager löspuder, detta måste du alltså göra innan mascaran har torkat. Efter det kan man fortsätta lägga några lager mascara, beroende på hur tjocka och fylliga fransar man vill ha. Detta funkar riktgit bra!





Detta kommer inte sluta bra...

Åh, fyfan! Jag mår skit, ärligt.

Vill äta - men kan inte
Vill kunna svälja mitt saliv - men kan inte
Vill kunna dricka, så att jag inte torkar ut - Fast jag kan inte
Vill kunna sova ordenkligt utan att slippa ha ont i halsen - Och det kan jag inte heller!

Ärligt, jag kan fan inte leva normalt på grund av denna jävla halsflussen.
Well, det är väl bara att stå ut...

Iaf, jag kommer säkert sitta uppe hela natten och kolla på film och äta isglass, vad ska jag annars göra liksom.
Och som ni kanske fattat så blir det antagligen ingen skola för mig imorgon heller, jävligt synd för mig säger jag bara. Eftersom att nästa fredag sätter dom våra betyg, och jag har minst över 5 inlämningar jag måste lämna in i varje ämne. Annars får jag tydligen inget betyg. Och matten, det ska vi inte ens snacka om...räkna med IG säger jag bara. Aja, bloggar lite senare, puss.


Riktigt nöjd!

Hey fucker'zz!
Kom nyss hem från frisören! Hon toppade och jämnade ut håret bara. Men det mesta av det slitna håret är borta iaf! Men snart så ska jag tillbaka, när mitt hår växt ut en bit, och klippa det igen! Och då ska jag även lägga täta blonda slingor i håret, kommer bli super snyggt! ;)

Iaf, det var väl det jag hade att säga, puss!


Dagens facelook..

Haha, visst ser jag inte speciellt sjuk ut? ;) Fast man ser ju ändå att jag är ganska "Hängig" av mig.. hehe!




fyfan jag orkar inte!

God fucking morgon.
Idag är jag hemma från skolan..igen. Gissa varför? JO för att jag har fått halsfluss IGEN.
fyfan jag orkar inte med detta.

Well, just nu sitter jag och trycker i mig massa isglassar, får väl hoppas på att det hjälper någonting haha.. puss


Nytt löshår!

Tänkte jag kunde lägga upp en bild på hur det ser ut.. vet inte varför haha!..Onödigt, men ändå;)



Detta håret är ju somsagt 40 cm. Trodde ärligt talat faktist att det skulle bara lite, lite för kort, men det var perfekt!


Bigbrother - trist? - nej?

Gud, vad alla ska prata om hur dåligt Bigbrother är.
" Åh, bigbrother har blivit så tråkigt, det händer liksom ingenting..ååh.." bla bla bla bla.
Vadå det händer ingenting? Det händer saker hela tiden, nästan. Men vadådå? Själv så tycker jag det är sjukt bra!
Och en sak till, man kan ju faktist inte påstå att Bigbrother var bättre åren innan..(som dom flesta säger) haha!

WELL, stor hiss!



Äntligen!

Hellu! Nu är mamma på väg hem, hon har nämligen var coh köpt nytt löshår till mig (Det var på tiden..)

Iaf, jag valde att köpa 40 cm denna gången, istället för 60. Personligen så tycker jag att det är för långt, och då är det en stor risk att det ser för onaturligt ut..

Iaf, nu ska jag sätta mig och kolla på en film tror jag, har bara ingen aning om vilken, haha! Det blir väl säkert " Livet enligt Rosa" Som jag brukar kolla på när jag är ensam...schh..! haha :)


Vad ska detta föreställa..?

Vad är detta?
Jag har hört och sett massa, att man tydligen bara kan lyssna på en låt fem gånger, och när man har gjort det, så kan man inte lyssna på den igen? Och så läste jag någonstans att man tydligen bara kan lyssna i tio timmar? Hm..det låter ju ganske länge, fast det är det ju inte egentligen.. vafan? Haha, själv så vet jag inte ens vad som är sant och inte.

Well, jag fattar iaf ingenting av detta..Kanske blir att börja lyssna på Youtube igen då? Om det inte finns någon annan stans...typ en sida som är lik Spotify.
Aja, detta suger.







Ny design!

Hey!

Som ni ser så har jag fixat en ny design, som jag sa jag skulle göra! ;)
Well, bättre eller sämre än den förra? Personligen så tycker jag att denna designen var bättre.

Som ni ser, så har jag också fixat några flikar uppe vid headern...Men jag har ett problem.
Hur gör man så att man kan lägga in, så att man kan komma till den sidan som man trycker på? Tillexampel fliken "Musik" Hur gör man då så man kommer till den sidan? Det är det krongligaste tycker jag.. aja, hör av er!

Puss!


Vintern är tillbaka..

Godmorgon! Detta är fan sjukt, när jag vaknade på morgonen så snöade det. Fattade ingenting, liksom, det är maj? hallå? Well well, igen är jag hemma från skolan, på grund av att jag mår illa osv. Så eftersom att jag kommer sitta inne hela dagen, så kommer jag börja fixa en ny design och lite sånt. Känner att den designen jag har just nu är lite för "vintrig"..well, vi hörs sen, puss!


Ica dirr

hellu, sitter här med Mongot Olivia hemma hos henne. Vi ska strax dra ut på en promenad, och sen ska vi nog köpa varsin ben & jerry's, och så drar vi förbi hemma kväll, och hyr någon bra film som vi kan mysa till när vi kommer hem hehe! ;) Aja, puss!


@The skola

Godmorgon! Just nu sitter jag här i skolan, skitkul men aja..

Idag ska jag klippa bort mina extremt slitna toppar också! Fy fan vad skönt..
Och när jag ändå är hos frisören, så funderar jag på att även bleka blonda slingor, eller om det går kanske hela håret. Det är ju riktigt fint med ljust hår nu till sommaren, plus att jag har tröttnat om fan på den hårfärgen jag
har just nu
 
Ungefär såhär ser den ut: 


Well, nu ska jag nog dra ut. Puss!


RSS 2.0