Helt dött jao

Hey fucker'zzz
Just nu sitter jag och felicia här i frillesås. Har inte speciellt mycket att göra, funderar på att dra ner till stranden. Aja, i vilket fall som helt så har jag fått igång systemkameran, så liter senare ikväll kommer det upp lite bilder (Det var på tiden.. )

Fredagsmys, DIRR

Hellu!

Sitter här tillsammans med Felicia, ska strax se på någon film.
Hehe, både jag och Felicia har utegångsförbud (så busiga som vi är ) så våran fredagskväll blev inte direkt som väntat! Film istället för fest(?)  jooo, kaaan funka. Aja, well. Imorgon ska vi upp tidigt för vi ska till åsa/frillesås, där vi ska spendera påsken! hehe!

Bara så att folk vet, så är min webbcam helt dampad och vägrar sätta på sig, så kan tyvärr inte ta några bilder. Samma sak med min systemmkamera som är minst lika dampad, och aa.. min digetalakamera är som sagt sönder som nu säkert vetat sen typ flera månader tillbaka. Men ha det götttttttt puss.

Tänkte ni kunde få se en bild iaf. Menar det var ett tags en ni såg en pic heheeeh. Aja den togs för några dagar sen!




Härlig fredag - än så länge

Hallå fuckerzzzz!

Kom nyss ut ur duschen och snart ska jag börja fixa mig för att dra ut tillsammans med Felicia!
Mot kvällen så funderer vi på att dra till slottskogen eller nått. Idag kommer Alexander från Örebro hit också, det var skitlängesen jag träffade den killen, så det ska bli skoj att få träffa honnom igen! :)

Well, nu ska jag dra mig, puss!


Haft "Bloggpaus"




Hey, som ni säker märkt så har jag haft en Bloggpaus ett tag. Just för att jag helt enkelt inte har orkat blogga. Men nu jävlar så ska jag börja blogga igen! ;)

Vaknade för inte så längesen, och nu ska jag börja fixa mig, hehe. Skitfint väder är det ute idag också, så tänkte jag ska ut och springa en stund. Usch, var ute och sprang jätte länge igår, så nu har jag världens träningsverk i båda benen, Gött! Fast som sagt, jag ska ut och springa idag ändå, oavsätt hur ont jag har! :)

Well, gör ett inlägg innan jag drar ut också, puss!

 

RSS 2.0